Γυναικεία ένδυση

 

Η γυναικεία ένδυση

Στα καταστήματα ετοίμων ενδυμάτων Αντιγόνη


Όταν μιλάμε για σωστό γυναικείο ντύσιμο, εννοούμε την κατάλληλη επιλογή των ρούχων που θα φορέσει μια γυναίκα ώστε να είναι ντυμένη ανάλογα με την περίσταση, την ώρα, το χώρο και το περιβάλλον. Γενικά, το σωστό ντύσιμο είναι αυτό που θα ταιριάζει τόσο με το στιλ και το σώμα σου όσο και με την κάθε περίπτωση... Στα καταστήματα μας ντύνουμε την γυναίκα 38 ολόκληρα χρόνια... ρωτήστε μας...

Οι σωστές επιλογές...


Κάθε γυναίκα πρέπει να επιλέγει σωστά τα ενδύματα που θα φορέσει, ειδικά όταν πρόκειται να παρευρεθεί σε μια πολύ επίσημη περίσταση. Συνήθως τα επίσημα βραδινά ενδύματα είναι κοινά ανεξαρτήτως εποχής. Για ένα γάμο ή μία βάπτιση, στα καταστήματά μας μπορούμε να βοηθήσουμε την κάθε γυναίκα να επιλέξει ένα μάξι ή ένα κοντό βραδινό φόρεμα σε ανάμεσα σε μια πλειάδα από επίσημα και εκλεκτά υφάσματα.

Το στυλ σε μια γυναίκα είναι αυτό που φαίνεται και πάντα ξεχωρίζει ανάλογα με το σωματότυπό της ! Αυτό που λέμε «στυλ» είναι ο αέρας που αποπνέει. Το προσεγμένο ντύσιμο, οι αέρινες κινήσεις, και η θηλυκή συμπεριφορά δηλώνουν παρόν και ισχυροποιούν την θηλυκότητά της ανεξαρτήτου ηλικίας. Στα καταστήματά ετοίμων ενδυμάτων Αντιγόνη αυτό που πραγματικά μπορούμε να σας μεταδώσουμε μέσα από τα 38 χρόνια εμπειρίας στο γυναικείο έδνυμα είναι να βρούμε μαζί το προσωπικό σας στυλ στο οποίο δεν θα χωράνε αντιγραφές.

Σίγουρα δεν χρειάζεται να ψάξετε κάπου αλλού πέρα από τα καταστήματά μας. Με σεβασμό στην κάθε ιδιαιτερότητα, με σύνεση σε κάθε επιλογή, με τεράστια εμπειρία αλλά και ακολουθώντας κυρίως την τελευταία λέξη της μόδας τα καταστήματά μας είναι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

Γυναικεία υπόθεση...


Πως θα ντυθούμε το πρωί ? πως για τη δουλειά μας ή όταν θα βγούμε για ψώνια και πως στη βραδινή μας έξοδο ή σε ένα επίσημο γεγονός όπως γάμος ή βάπτιση? Χρειάζεται απλά λογική σκέψη και προσοχή να μην ξεφεύγουμε και να μην υπερβάλουμε. Υπάρχουν φορές που θα παρασυρθούμε και θα ντυθούμε πολύ φανταχτερά ενδύματα και εντελώς εκτός περιστάσεως...

Το σωστό γυναικείο ντύσιμο, έχει να κάνει με την ισορροπία και το μέτρο ανάμεσα στο «overdressed» και «underdressed». Κάθε περίσταση χρειάζεται και το αντίστοιχο ντύσιμο ώστε να ταιριάζεις στο χώρο και το περιβάλλον. Για γυναίκες με ιδιαίτερο στυλ στα καταστήματά μας θα σε συμβουλέψουμε για να γνωρίσεις πώς να ντυθείς κάθε φορά ανάλογα με το πού σκοπεύεις να πας. Έτσι, θα είσαι πάντα καλοντυμένη και η εμφάνισή σου θα μείνει αξέχαστη.

Ρούχα άριστης ποιότητας, ελληνικής ραφής και ξεχωριστές λεπτομέρειες, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Ρούχα για το γραφείο, για την έξοδο αλλά και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Συλλογές εμπνευσμένες από την παγκόσμια μόδα αλλά και με τη δική τους ταυτότητα, με στόχο την ανάδειξη της διαφορετικότητας κάθε γυναίκας, κάθε σιλουέτας.

error: Content is protected !!